Anbefalinger

PREMIND® BIOTICS

Jeg lærete Ali Kezami at kende i 2021, da rådgiveren fra min sundhedsforsikring viste interesse for forebyggende sundhed, som jeg selv.
Jeg har til tider haft følelsen af, at kroppen kan modarbejde en, udover viljestyrke, og at der var stærkere kræfter, end om jeg skulle tage mig sammen på en kur, kæmpe med de ekstra kg.
Det har ofte generet mig, at man ikke ser på alle kroppens årsager til at komme i ubalance, og går en anden vej ind og forstår kroppen.
Ali har forsket i tarmen igennem 16 år og fortalte på et af foredragene, at stress, sygdom, chok, infektioner, påvirker tarmen og den kan direkte påvirke alt fra hormoner, vægt, humør og almen sundhed.
Forebyggende sundhed, taler vi også sund tarm. Ali har skabt alt plantebaseret og testet igennem.

Hør Flora tale med ham på hendes podvast her:

Anbefalinger

doTERRA

Æteriske olier er aromatiske forbindelser, der udvindes fra planter, og de kan bruges til at fremme fysisk og mental trivsel. Doterra er en af de mange producenter af æteriske olier på markedet, jeg har valgt at anvende doTERRAS, pga. firmaets værdier, og den unikke energi, Team lavt gærde har på FB, med at oplære og støtte os alle. Ledet af Christine Eilvig, min egen dygtige veninde Jeannette Trampedach og mange andre dygtige rådgivere.

Elsker doTERRAS arbejde med at støtte lokale samfund, hvor plantens udvindes fra, og ønsket om at gøre en forskel for mennesket på flere planer.

Jeg har selv brugt de æteriske olier til at lindre stress og angst, forbedre min søvn, lindre smerter, lindre symptomer på forkølelse, influenza. Der er så mange muligheder, og der er altid mulighed for personlig rådgivning.

Mange æteriske olier kan bruges i aromaterapi, hvor olien diffunderes i luften, eller ved at påføre dem på huden, og få kan indtages.

Jeg er holder jævnligt møder både for privat interesserede og de som ønsker anvende dem i egen praktisk og salg.

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Anbefalinger

LifeWave

LifeWave udvikler produkter baseret på deres egen form for nanoteknologi. Deres populære produkter er deres plastre, som jeg har haft glæde af at anvende, og haft positive effekter på kroppen. De påføres på specifikke akupunkturpunkter afhængig af problematik. Det er lavet så alle nemt kan anvende dem. Plastrene fra LifeWave stimulerer kroppens energiflow og påvirker til at balancere den naturlige bioelektriske aktivitet. Behandlingens formål er at forbedre kroppens funktioner på cellulært niveau.

Plastrene placeres på bestemte akupunkturpunkter på kroppen. Akupunktur er en traditionel kinesisk medicinpraksis, der indebærer at indsætte tynde nåle i specifikke punkter på kroppen for at fremme helbred og velvære. LifeWaves plastre tilbyde lignende fordele, men uden brug af nåle.

Ved interesse kan jeg kontaktes, de ønsker der sikres rådgivning. En salgsmåde jeg altid har været glad for. Nærværende kontakt til kunden og sikres rådgivning. 

Anbefalinger

LYD frekvens – lyd healing

Lydhealing er en praksis, der bruger lydens frekvenser til at påvirke menneskers fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstande. Idéen er, at lydens vibrationer kan have en terapeutisk effekt på kroppen og sindet. Lyden kan bruges til at berolige, afspænde, stimulere eller give energi, afhængigt af den specifikke frekvens og intentionen bag behandlingen.

Lyden kan hjælpe med at reducere stressniveauet og lindre angst og fremme følelsen af indre ro. Det kan også forbedre søvnkvaliteten og hjælpe med at lindre smerte eller ubehag.Hvilket jeg selv har erfaret

Det er vigtigt at bemærke, at lydhealing ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling, men snarere en supplerende terapiform. Det er altid vigtigt at konsultere en kvalificeret sundhedsperson, hvis du har alvorlige helbredsproblemer eller symptomer.

Anbefalinger

LUCY®

Anbefalinger

Lucia Care – power of nature

Jeg råder ALTID til at man har sin læge med på råd, hvis man er udfordret på helbredet og tager medicin.

Det kræver en meget grundig rådgivning hvis du tager medicin, har en diagnose, får kræftbehandlinger etc.