NETVÆRK Corfia – hjertets visdom

Corfia er en sammensmeltning af “cor” (hjerte) og “Sophia” (visdom), og repræsenterer ideen om en visdom der udspringer af hjertet eller følelserne, snarere end af intellektet alene.

I nogle filosofiske traditioner, især inden for nogle former for spiritualitet eller mystik, betragtes hjertet som et center for åndelig indsigt og visdom, og visdommen kommer fra en dybere forbindelse til vores følelser og sjæl snarere end en rent intellektuel forståelse. Således repræsenterer CORFIA en sådan forbindelse mellem hjerte og visdom.

Et hjerteligt netværk er en af de mest værdifulde gaver, vi kan give os selv. Når vi omgiver os med mennesker, der støtter os, inspirerer og opmuntrer os, så kan vi opnå de mest utrolige ting i livet. Et hjerteligt netværk handler ikke bare om at have en liste over kontakter, det handler om at have mennesker i vores liv, der virkelig betyder noget for os.

Når vi deltager i et hjerteligt netværk, så kan vi opnå så meget mere end vi kan alene. Vi kan opnå hjælp og støtte, når vi har brug for det, og vi kan give hjælp og støtte, når andre har brug for det. Vi kan dele vores erfaringer, vores ideer og vores drømme, og vi kan få feedback og inspiration til at nå vores mål.

Men det handler ikke kun om at modtage og give støtte, det handler også om at opbygge relationer og venskaber, der kan vare livet ud. Når vi deltager i et hjerteligt netværk, så kan vi møde mennesker, der virkelig forstår os og vores værdier, og som kan inspirere os til at være den bedste version af os selv. Vi kan give vores tid og energi til at hjælpe andre i disse møder, og på den måde kan vi føle os mere forbundet og meningsfulde, og åbne for nye relationer og nye oplevelser. Ved at være villige til at give vores tid og vores ressourcer til at hjælpe andre. Lad os være den støtte, som andre har brug for, og lad os turde være sårbare og række ud og selv modtage.

På den måde kan vi via et hjerteligt netværk, også modtage støtte og vende livets op- og nedture, og som kan bringe os glæde og mening i vores liv og business.

Jeg har forskellige netværksgrupper og er vist nye skal opstå for private personer der savner fællesskab. Alt for mange føler sig ramt af livets hast og mange krav, de omskiftelige usikre tider. Det er muligt at skabe et rum, hvor fælleskabet og troen på noget større, får skabt ro og tillid igennem ‘En bevidsthed i nuet’.

Jeg skaber nye netværk efter behov.

For at komme i betragning, kan du booke en samtale med mig i 1,5 time. Så jeg kan lære dig at kende og mærke hvad dine behov er. Pris er 1500kr for samtaler.

Alle mine netværksdage, er funderet i min dybe tro på at vi er del af en større skabende kraft, og naturens processer, – at vi er dybt forbundet, og har brug for medmennesker til at genkende os selv og løftes i energi. Det er igennem andre, at vi oplever vores egne potentialer, begrænsninger, tanker om os selv, andre, og iboende drømme kan foldes ud.

Mit fokus er at lære dig at kende før du inviteres ind, og sætte dig sammen med de rette mennesker, således du ikke selv skal overkomme at opsøge andre, medmindre det ligger naturligt til dig. Jeg lader mig guide til, hvem fra mit eget netværk, der holder indlæg, eller om der blot er behov for at mødes og lære nye at kende. 

Jeg har dyb tro på det rigtige sker på dagen, og lader energierne arbejde for os.

Tiltrækkes du af mine netværksdage, er du ledet indefra, – der er ikke en fast agenda, mål eller noget du skal være. Det kan også være du ingen indtjening har, er sygemeldt og udkørt af krav, men dybt inde føler noget kalder.

Jeg har selv oplevet min mindreværd, ramme mig som en boomerang da jeg blev syg, fordi jeg begyndte at måle mig i andres succes og hvad de kunne. Mistede føling med mig selv, fordi jeg fulgte hvad andre mente jeg skulle gøre og være. Jeg har været i de mørkeste kroge af mit sind, til trods for jeg har alt jeg kan ønske mig i livet, og deraf mødt den skabende kraft som bor i os alle. 

Hjertes visdom er ønsket om at favne mangfoldighed, og ydmygt følge at nogle større kræfter der skabte os, også kan vise os vej igennem livet.

At ved at blive mødt vil den kreative kærlige energi vokse, hjerter vil blive fri til at turde være sig selv.

Nuværende netværk.

Solo selvstændige der arbejder alene, ofte med mennesker de hjælper, ofte er meget for andre, med filosofiske tanker, og selv har mærket livets barske sider.

Spirituel business gruppe, der har brug for at komme ned i gear, dele sårbare ting og udvikler nye samarbejder og ideer

Pris for optagelse i gruppe:

1 samtale 1500kr 

Pris pr event der laves, der dækker mad mv. De ligger omkring 500kr pr gang.